Richtlijnen m.b.t. corona

Vanuit het RBCZ is er een protocol opgesteld voor het behandelen van Covid-19 negatieve cliënten. Eventuele updates zal ik ook via het RBCZ ontvangen en opvolgen. Kort samengevat is de werkwijze momenteel als volgt:

Tijdens het maken van een afspraak zal ik informeren of u, uw kind of andere huisgenoten symptomen hebben van Covid-19. Is dit niet het geval dan maken we een afspraak. Indien u, uw kind of andere huisgenoten op de dag van de afspraak wel symptomen heeft, kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Tijdens de afspraak zal ik geen handen schudden om u te begroeten. Niezen/hoesten in een papieren zakdoekje (prullenbak aanwezig) of in de elleboog. In gesprek met u zal ik voldoende afstand houden.

Kom niet te vroeg, maar zo mogelijk precies op tijd. Bij mooi weer verzoek ik u (als ouder) om in de tuin te wachten tot de therapie tijd voorbij is. U kunt natuurlijk ook naar het centrum van Oosterhout gaan.

Het toilet wordt bij voorkeur niet gebruikt.

Aan het begin en eind van elke therapie zullen uw kind en ik onze handen wassen.

Tussen therapieën door worden contactpunten gereinigd (deurknoppen, armleuningen, tafel, speelgoed enz) met wegwerp schoonmaakmaterialen/ desinfectiemiddel. En zal de ruimte enige tijd gelucht worden.